Sykdom i heimen….

Vi har den siste uka slitt litt med snørr, hoste og enda mer snørr. Noen kranglete bihuler og litt sår hals, klaging over ørevondt har også vært innom vårt vokabular siste uka. Tirsdag var vi en tur på legevakten med en hostende og harkende, pottetett Christine, men hun hadde ingen ulyder i brystet eller utslag av bakterier. Formen har vært stigende de siste dagene på oss alle, men i går begynte Christine å hoste enda verre enn tidligere, så i dag gikk turen til fastlegen. Lille Christine var for ung til å ligge inne i systemet til legen, men det ordnet seg likevel. Hun ble lyttet på og fikk en diger trepinne i munnen, som tydeligvis var skrekkelig vondt, vondere enn blodprøven som ble tatt i fingeren. Resultatet ble en resept på noe antibiotika greier for bronkitt og et fint alt for stort alfa plaster på fingeren. Amelia synes veldig synd på lillesøster som har slått seg, og har plaster på fingeren.

Tidlig krøkes...

5 thoughts on “Sykdom i heimen….”

  1. Det plasteret vil nok hjelpe, det har Amelia erfaring for! Jeg er så glad for at dere tok Christine til fastlegen, hun var jo slettes ikke i form. Dere er så flinke! Klem

  2. God bedring til alle små og store som er litt tufs. Ikke lenge igjen så får Amelia tilbake teppet sitt, og Christine sitt eget. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *