Huset mitt

På vei hjem fra barnehagen kan Amelia gjerne fortelle oss at hun ikke vil hjem til huset deres, hun vil handle. Da aller helst på cc… Tror det er noe med at det er så fine ganger der, med bakker og det hele, som er veldig gøyale å løpe i. Det er og noen spennende butikker der, noen har ender, andre sko og ikke minst noen har sakser.

Og huset deres, det er huset våres sier vi, men tja, Amelia har jo sitt eget hus så kanskje det hun tenker på?? Desverre har huset til Amelia fått noen takskader som antageligvis ikke dekkes av forsikringen… Men man kan fremdels bo der altså!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *