Handy Manny :)

Det er på tide å kaste ut julen. Den har ikke fått bo inne sånn veldig lenge i år, og noen nisser fikk nok for mye søvnpulver i fjoråretsgrøt for de kom ikke frem til årets feiring. Eventuelt koser de seg enormt med egen fest i kjelleren og på loftet. Planen min er at når jeg skal rydde vekk julen i år skal jeg rett og slett sortere julepyntn og være skrekkelig effektiv med merkepenner. Kjenner jeg meg selv rett begynner jeg bra, og så blir det litt kaos i systemet og vi er på en måte der vi var før vi startet…

Jeg så et litt festlig program på Fem her en dag, det handlet om bruktbutikker og hvordan få de til å bli bedre. Det ene var at det ble arrangert noe som ble kalt D-day. (Donate don’t drop ) Det ble satt fokus på at organisasjonene besøkte bedrifter og informerte om arbeidet sitt, og så kom de tilbake på arbeidsplassen noen uker senere og hentet donasjoner. De fikk utrolig masse fint! (OG jeg ble inspirert…) Tror rett og slett jeg skal gå over julepynt som ikke er brukt de siste årene og donere til f.eks Frelsesarmeen. Det som i tillegg var litt morsomt var at de gjorde butikkene litt mer tiltrekkene på en måte, uansett, håper noen butikker her så de samme programmene og kan ta lærdom av det. Smilefjes

Før jul i fjor, eller forifjor, uansett, vi snakker julen 2009, så kjøpte jeg gardinstenger til gangen nede, og gardinstengene har blitt flyttet rundt et utall ganger, de har stått på gjesterommet, vaskerommet, i gangen, på gjesterommet, på vaskerommet og tilbake i gangen. I går fikk de endelig slippe ut av plasten og jeg må si jeg ble fornøyd Smilefjes med åpen munn 

Januarpyntet gangvindu :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *