Julestemning

Vi har nå begynt å pynte til jul 🙂 Faktisk nå er det riktig så julete her nå.

 20.12.2010 018

Inngangspartiet har fått krans med lys, nisser og lyktene har fått røde lys (ikke at det synes sånn veldig godt da, men men…) I gangen henger det en snor og venter på julekort, 7 armet adventsstake er på plass og ikke minst, min stolthet. Den blomsterer ikke da, men en av julestjernene fra i fjor lever fortsatt i beste velgående! JUHU! 😀

Ja, og så var det årets blomst, ikke like så stolt med tanke på den… Jeg lar bildene tale for seg.

  20.12.2010 015 20.12.2010 014

 

 

 

 

I kjelleren er det også pyntet til jul, det er kanskje ikke helt sånn med vilje pyntet der, men jeg orket ikke bære eskene opp trappa… Jeg fant derfor ut at jeg kunne ta all julepynten ut av eskene der nede og ta med det jeg ville bruke opp… Jammen mye som fikk fri i år, og det står pent strødd utover store deler av kjelleren. Eh, ja, det bør kanskje ryddes opp før noen vil ned å skli…

I stua og på kjøkkenet har alle lysene blitt byttet ut med hvite, med unntak av to røde kubbelys. Røde sløyfer er plassert på lysene for en riktig så koselig stemning, og jeg lurer litt på om vi skulle hatt noen sløyfer på gardinene også… *tenke tenke*

20.12.2010 009

Ellers er noen nisser tilfeldig plassert rundt omkring i huset, men også noen av nissene våre ser ut til å sove over julen 2010.

20.12.2010 021

4 thoughts on “Julestemning”

  1. Fiint 🙂 Julestjerna fra i år har jeg også et likt eks av, tror det må være dårlig avling :/

    1. God jul 🙂 Angåennde den julestjerna tror jeg rett og slett de er fryst Stine, så da kan vi skylde på butikkene og dårlige innpakkningsrutiner i sprengkulde! Jeg gjør i alle fall det 😀

      Håper vi kan treffes som nyttårsforsett rett over jul nå 🙂 Long time no see…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *