Julefeiring

Nå er julen over for denne gang, for noen av oss. I morgen er det på’n igjen med jobbing for Øyvind og mange med han. Heldigvis har vi mange koselige stunder bak oss. Det har ikke vært helt temperaturer for utelek i julen, men vi har kost oss masse inne.  Amelia demonstrerer her rett før jul at det er god plass til mange flere leker og klosser i lekekassene hennes…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Julen har vært et lite mysterium for Amelia, naturlig nok. Mange har spurt om nissen. Amelia har hatt to møter med nissen, det ene var på julegateåpningen og det andre var da vi var på Lillehammer en helg før jul. Begge gangene har hun fått godteri av nissen, så derfor har hun naturlig nok ønsket seg godteri av nissen. Julaften var nissen innom oss en kjapp tur, mens Amelia sov, og heldigvis for oss hadde h*n med seg pepperkake med prikker på Smilefjes (les: pepperkake pyntet med nonstop) Noen som gjenkjenner nissen vår????

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

En fortsatt god jul til alle dere fra alle oss!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Julefeiring”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *