Bordpynting

I går leste jeg om bordpynting i en blogg jeg liker å følge litt med i  (oki, jeg er innom så godt som hver dag og snuser etter noe nytt). Der var det et utrolig festlig nyttårsbord og jeg må si jeg henger noen meter bak denne kreative sjelen. Hvem har vel hørt om muffinsbuketter før?

Amelia stakkars er syk i dag. Hun har vondt i øret, hoster og er utrolig snørrete. Hvem kunne ane at så små hoder kan produsere så enorme mengder snørr? Siden hun får kraftige hostekuler av å røre på seg, har vi i dag benket oss i sofaen med Playhouse Disney (Ole Brumm i skrivende stund), tegnebrett, en del bøker og ikke minst pc’n.

Christine har nettopp forstått at det er lov å sove litt i løpet av dagen, så hun hviler temmelig fornøyd mellom Amelia og meg. Ganske så koselig, om vi ser bort fra snørr og gørr.  Siden jeg ikke er så opptatt av Ole Brumm og superagentene eller hva de nå heter sitter jeg og blar i bilder. Jeg oppdager til min store forferdelse at jeg til stadighet tar noen interørbilder som er ment for bloggen her, men jeg er ikke effektiv nok til å blogge hver dag, så hva passer vel bedre enn en liten samleblogg om desemberpyntedebord Smilefjes 

Spisebord anno november 2010

I november var vi så heldige at vi fikk en stor blomsteroppsats, og da detaljene i denne gikk i lilla ble den et naturlig innslag i et adventspyntet bord.

Tusen takk for nydelig blomstergruppe!  

Adventsbord

Jeg ble ganske fornøyd med det adventspynta bordet vårt, men hehe det virker jo litt sært å vise det frem nå da, som det er SÅ lenge til 1. advent. Men jeg fortsetter å bla i bildene og jeg finner mye rart.  Her jeg sitter og funderer på om det er lurt å la Christine sove der hun ligger eller om jeg skal forsøke å flytte henne og legge Amelia i vogna og se om jeg kanskje kan få ryddet litt i kaoset her eller om det lureste er å bare sitte her og gjøre ikke noe. Jeg antar vi går for det siste, for da er det i alle fall rolig her. Men akk, nå startet akkurat flyttefolkene, og de er skrekkelig slitsomme….

Det kan også være litt slitsomt å la dette bordet stå i fred

I dag forsøker flyttefolkene å finne ut hva som er inne i en haug med pakker, uten å pakke de opp… De gjør masse rart før Scott bruker røntgenbrillene sine, jeg fatter ike hvorfor han ikke bruker de med en enste gang… Ja, ja man skal vel ikke skjønne alt heller….

3 thoughts on “Bordpynting”

  1. Jeg ønsker meg en slik osteklokke, men tror nok at det kanskje er vanskelig for den minste her å la den stå i fred. Primulablomster er flotte (og billige nok til å kaste for de *kremt* uten grønne fingre).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *