Advent

Det er igjen adventstid. Det er førjulsmas og mye styr. Her i huset er vi likevel godt i gang, synes vi selv. Vi har funnet frem stjerne, adventstake og tent et lys. Vi har begynt å tenke på julekort, er så godt som ferdige med årets julegaver og ikke minst har vi pakket inn 24 små søte pakker som er hengt opp som adventskalender til Amelia.

24 små søte pakker

Når det kommer til vask og sånn så henger vi et stykke etter, men jeg synes det er så kaldt så tror vi tar påskevask i år i steden. :S Vårrengjøring, det er vel noe som heter det også? Mye lettere å vaske når det ikke er -15 ute tror jeg, så får vi se hva unnskyldningen er til våren 😀

Vasking

Og kaker, jeg tror ganske sikkert at årets julekaker kommer fra Freia 🙂

2 thoughts on “Advent”

  1. Hei Hei!
    Synes du er godt i gang jeg Silje! Soeteste julekalenderen:)
    Jeg har ikke faatt gjort saa masse jeg… men her i sydney er det rundt 30 grader, og jeg har hoert at det er veldig kaldt hjemme om dagen…. Gratulerer kjempemasse med jenta! Kjempestas foe Amelia tenker jeg! Snakkes naar jeg kommer hjem, og kos deg masse med julevasken!!!! Klemz May Linn

    1. Jeg håper ikke du skrudde av all strømmen da du reiste 😉 Det er skrekkelig kaldt og innevær her hjemme. Må si du og Brit Jane er heldige som kan nyte sommeren. NYYYYT det 🙂

      Hehe, jeg har sommertemperatur inne jeg nå, etter å ha fyrt opp en sekk med ved :S Håper å se deg så fort du er hjemme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *