En uke, 7 dager og 173 timer og 30 minutter….

Tiden går egentlig ganske fort. I dag er veslemor en uke! Vi driver og blir litt kjent, alle sammen. Amelia er en veldig flink søster, og jeg synes hun har taklet det hele på en fantastisk måte. Noe frustrasjon til tider, men stort sett aksepterer hun situasjonen veldig bra synes jeg.

Veslemor sover fremdeles veldig godt, men nå har hun også vært våken slik at vi har fått studert hverandre litt. Den siste uken har i alle fall gått veldig fort på en måte, selv om det virker som om vi har hatt det slik som dette nesten bestandig.

Lillesøster eller veslemor har ikke fått seg noe navn enda. Det er ikke så lett dette her, men tenker det kommer et navneinnlegg når hun får presentert seg 🙂

1 thought on “En uke, 7 dager og 173 timer og 30 minutter….”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *