Fasinasjon

Jeg tror ikke jeg helt kommer over dette med interiørblogger. Det er utrolig mange flotte og vakre hjem der ute. Og noen ganger, i svake øyeblikk, tenker jeg på å lage en selv. Men så slår fornuften inn, vi har jo mer enn nok med å lage stoff til morsom.no. Det er bare det at når jeg sitter i sofaen, som et slakt, og nerder rundt på ulike sider og ser disse fantastiske bildene får jeg inspirasjon og lyst til å gjøre noe spennende her jeg også. Og stakkars Øyvind, når jeg finner en morsom historie og ler så jeg rister, leser jeg gjerne hele innlegget høyt for en middels interessert tilhører. Ikke bestandig vi har helt likt syn på hvor morsom en shoppe historie fra Ikea egentlig er, mens andre ganger er han enig i at de faktisk er festlige.

Vel vel, som et ledd i min fasinasjon for dette spennende feltet jeg ikke helt får taket på, hverken prikken over interiør i’n eller bloggingen så viser jeg frem bilde av trappa vår, er den ikke blitt fin?!? 😀

Velkommen Høststemning

7 thoughts on “Fasinasjon”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *