Inspirasjon

Å lese interiørblogger er en farlig fasinasjon. Noen folk er bare SÅ flinke, kreative og fulle av pågangsmot! I år har jeg beiset hagemøblene, og de er ferdige om et strøk. Men ting tar tid. Jeg har i lengre tid fablet om å male møblene i 2. etg hvite, men etter litt jobbing med hagemøblene trenger jeg nok en lang (evigvarende) pause. Tre strøk på finer kan være hard jobbing for en stakkar… Men ser for meg at både bord, hyller og tv-benk ville blitt lekre i en ny hvit litt blank farge 🙂 Men enn så lenge får vi pynte og stæsje de bjørkefargede tingene, og hvem vet…

Uten gardiner Med gardiner

Synes det ble ganske så koselig etter at vi fikk på gardiner 🙂 Forandring fryder! Og mamma, unnskyld for at jeg klippet om duken din uten å spørre om lov først.

5 thoughts on “Inspirasjon”

    1. hihi 😉 Vet ikke om et er så mye å bli misunnelig på, men om du frykter noe sjalusi drama er det kanskje greit å holde pc skjermen vendt mot «jonathan» sin vegg 😉 Da kommer de antageligvis aldri til å se hva de har sluppet unna. Ikke sikkert dine hyller vil være så femi vet du 🙂

    1. Ja 🙂 Duken er nok stolt nå som den får vist seg frem igjen, for det er lenge siden sist den var fremme i lyset og ble sett på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *