Gardiner

Gardiner og oss har vært et ganske så enkelt kapittel frem til nå. Før jul kjøpte jeg noen nye gardiner til tv-stuen oppe, men ting tar tid. De var litt for lange og måtte legges opp. Jeg tror rett og slett ikke den symaskina jeg har takler meg, så vi ble ikke helt enige. Derfor endte sysakene som vanlig opp i Kiellandsgate hvor de kom tilbake til oss litt kortere, nystrøket og klare til opphenging. (Og ja, gulvet her er rett. 😉 )

Øyvind har hengt opp gardinstangen, så da får vi tro han og gipsen er gode venner slik at gardinene blir hvor de er ment å være. Jeg synes det ble kjempefint med nye gardiner i stuen og takker for all hjelp! 🙂

Stua oppe

Ellers har det blitt mye gardinmas her i det siste. Vi trenger egentlig noe lystett solskjerming på de små soverommene oppe, men det som gjenstår er å finne den perfekte løsning. Vi har hatt besøk for å få priser på plissegardiner, men hva vi ender opp med er usikkert. Kanskje blir det Hello Kitty eller Manchester United rullegardiner fra Jysk? Time will show 🙂

 

Barnerommet

3 thoughts on “Gardiner”

    1. Oj nå hørtes du proff ut Bente! Vi er jo strålende fornøyd med å ha et fag pr rom vi 😀 Har jo bodd her i 2 år uten gardiner på noen viduer også, og noen mangler fremdels gardiner…. Og dere har ikke et år i huset en gang!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *