En tett hage

Etter å ha bodd i huset vårt i to år er endelig hagen tett. Hermetisk lukket, vil jeg nok ikke kalle den, men nå fungerer den som planlagt. Som Spesialagent Oso ville sagt: “Akkurat som planlagt”. Til de av dere som lurer på hvem Oso er?! Han er en tegneseriefigur på Playhouse Disney med mange mistenkelige likheter med Agent 007… Men de er veldig forskjellige altså. 🙂

Da gjerdet vårt var ferdig i fjor sommer slapp vi Neo i hagen som forsiktige optimister. Det første han gjorde var derfor å hoppe over muren nede i hjørnet. Etter å ha hentet han inn igjen, stod vi vakt på den siden av huset, men han ble likevel borte. Han krøp under gjerdet på øversiden, og inn i hagen til Elliot. Etter å ha stengt der, var det fortsatt et hinder igjen, eller manglende hinder alt ettersom hvilken synsvinkel man har på det. Neo har utallige turer over den litt for lave muren og ut på tokt. Dette har heldigvis gått veldig bra, tross alt. Men, nå har vi satt opp noen løse stengsler, midlertidig faste, frem til vi finner en perfekt løsning.

Resultatet er fantastisk! Neo slapper av inne i hagen, og det ser ut til at han nyter den nye friheten. Deilig for oss alle at det nå ikke er krise om døren åpnes eller glemmes av litt distre ubetenksomme beboere!

Deilig å slappe av litt på gresset En flyvende gris Neo nyter livet

Hurra!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *