Kiste

Vi har i lengre tid undret oss litt på hva vi skal i gangen vår… Etter en liten titterunde på nett og i diverse møbleforretninger endte vi med å reise tomhendte hjem. Vi fant liksom ikke helt det vi så etter.

Da vi kom hjem så vi til vår undring at vi hadde to kister stående som vi ikke bruker til noe som helst….

Umalt kiste...

Sånn ved første øyekast var den ganske så ubrukelig, men litt tilpasninger gjorde det egentlig til en ganske så koselig (om enn litt rund) krakk. 🙂

Malt og pyntet litt...

5 thoughts on “Kiste”

    1. Ja da, det ble ikke så ille 🙂 Men hehe men nå ligger det et par dukker, et skojern og noen (nye) hundeposer der så det er det med å holde det ryddig da vet du 😉 Men bedre med system i rotet enn rot i systemet 😛

  1. Jeg har også en slik kiste som bestefar har laget til meg, og den er ypperlig å sitte på! 🙂 Synes det ble pent med sitteplass og puter på kista, men det som kanskje gjorde susen var å beise? den for å få den mørke fine fargen.
    Det passer bedre inn med fargene dere har i gangen.

  2. Men jeg har jo glemt det viktigste med hele kisten!!!! Den er egentlig mest Neo sin 🙂 Nesten alle tingene hans samles der, så har vi alt på et sted. Kjempegreit 🙂 Hundeposer, bånd, godbiter (da får ingen av de små så lett tak i de 😛 ) seler, klosaks, børster og andre ting vi burde vært flinkere til å bruke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *