Barnehagebursdag

I barnehagen «vår» er det slik at når ungene har bursdag feires de med eventyrstund, hvor ungene får velge eventyr, de får krone, det henges ut flagg på avdelingen og bilde av bursdagsbarnet på døra inn til avdelingen.

Amelia har bursdag MIDT i fellesferien, så selve dagen var hun hjemme fra barnehagen. Siden det var 9 unger totalt i hele barnehagen den uken, ble vi enige om å utsette feiringen. Hvor lenge skal det utsettes da? Vi valgte til i dag, siste dagen før ferien.

I dag var i alle fall både Brage, Iben og Johanna der. Vi hører om flere også, men desverre var nok flere i ferie fremdeles.

Det store spørsmålet har vært hva vi skal ha med i barnehagen. Det er slik at bursdagsbarnet kan ta med kake, frukt, gele, ja nærsagt hva som helst denne dagen. Eneste kriteriet er vel at det skal være nok til alle på avdelingen. Tror ikke jeg skal si så mye mer enn at det på Amelia sin avdeling er 18 unger, dvs 18 bursdager (mer enn en i mnd) og om alle tar med sjokoladekake eller gele blir det VELDIG mye sukker. Men, jeg skal ikke kaste stein i glasshus, for vi er ikke flinke nok til å passe på dette hjemme. Jenta får jo smake både brus, juice og saft.

Amelia er veldig opptatt av jordbær for tiden, naturlig nok. Men hun liker det ikke da… Hun er også opptatt av kaker, men det er ikke noen nødvendighet å spise noe annet enn kakepynten. På bursdagen sin ønsket hun seg rosa kake, dvs hun ville kun ha non-stoppen. 😉 Det Amelia liker helt sikkert er druer. Så for min egen del bestemte jeg meg for å sende med Amelia et fruktpiggsvin i barnehagen i dag. Hvordan man transporterer noe slik i bil er en helt annen historie, men det gikk bra!!!!  Hvordan barnehagen oppbevarer det frem til det skal fortæres??? Man ommøblerer og fjerner hyller i kjølehjørnet så klart… :S

Vel, her er herligheten, Amelia var fornøyd og ropte oj oj oj, SÅ FIN!!!!!! Så da var hun fornøyd og det er det viktigste. Helt uoppfordret kalte hun den kake også, så da er vel alt bra 🙂

Bolla pinnsvin... Fem om dagen

Det er viktig å pynte seg for bursdagsfering i barnehagen, og hva passer da bedre enn teip i ansiktet???

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

3 thoughts on “Barnehagebursdag”

  1. Imponerende Silje, imponerende, og så mye bedre enn sukkersøte kaker:))))
    Amelia, så nydelig hårbånd som fremhever det vakre fjeset :)))

  2. hehe 🙂 «Kaka» var i alle fall borte da vi fikk tilbake fatet i barnehagen på ettermiddagen, så vi får tro de har kost seg. Fikk heller ingen tilbakemeldinger om at noen hadde stukket ut øynene på hverandre med de spydene, som jeg tenkte litt på…

    Jeg synes tapen også er fin for fjeset jeg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *