Amelia 2 år

Fra og med nå og et års tid fremover vil vi ha en 2 åring i hus. 🙂 2 år er en morsom alder. Jeg spurte Amelia en dag om hun var mamma sin prinsesse, svaret jeg fikk var ca. dette: Nei, Bela e hannemanne! Det betyr altså at Amelia er Handy Manny 🙂 Så til alle som bekymrer seg for likestilling og rosa og alt det der, en rosakledd kjolejente kan være Handy Manny! Null stress 🙂

Bursdagen ble feiret med besøk av besteforeldre, oldemødre, tanter, onkler og faddere 🙂 En koselig feiring i et skikkelig norsk julivær, dvs. øspøsregn.

Geletog må man ha! Enda litt mer gele

Smørbrødkake... En smørbrødkake til

En ekstrakake Semi-proff hjemmelaget kake

En proff, kjøpt kake

Amelia synes ikke pakker var noe særlig på søndag, det var mye morsommere å leke sammen med de som var her. Det ble lekt alt fra Bjørnen sover til rolig lesestund.

På bursdagen sin våknet Amelia i sju tiden, og dagen startet med tissing på potte før vi tuslet inn på soverommet og fant TRE pakker. 🙂 Den første inneholdt oj oj oj, BIKKE BUS (mikke mus). Egentlig er det en sak som skal forestille Du Gluggen fra Mikkes Klubbhus, men om du spør Amelia så er det nei, nei gluggen, det er Bikke Bus, så det så. Gluggen vet jeg ikke hvem hun mener er, men hun roper da på den i ny og ne. 🙂

Den andre pakken var en pakke-rest fra søndag, og var en kjempekoselig Alf Prøysen-bok fra farmor og bestefar. Det var godt å kunne slappe litt av med den 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Den siste pakken inneholdt enda mer Bikke Bus, det var en brannstasjon med Mikke, Pluto og en bil. Kjempestas! Faktisk var hun på denne pakken så dreven at hun rev av papiret.

Resten av dagen koste vi oss hjemme med besøk av morfar og Brit, som kom med en matstol til dokka. Kjempestas! Etter at vi hadde spist, satte Amelia den på vaskerommet, hun ryddet den på plass sa hun. Hehe. Godt opplært!!!!

Hanne og Johannes var også innom med en liten pakke til Amelia, og det var jo så koselig! Selv om vi ikke hadde noen pakke klar til Johannes. Pakken er faktisk innkjøpt og alt slik, det er bare at den ikke er pakket inn….. Vi er litt trege vi.

Dagen ble avsluttet med middag sammen med Maren og Ruben, og etter vi hadde spist ringte det på igjen. Da kom Marit og Jon innom med pakke til Amelia.

Må si det er koselig at så mange har husket på dagen, i form av meldinger, besøk og hilsner! Tusen takk for alle de fine gavene og velkommen på lekebesøk når det måtte passe! Som Amelia ville sagt, ALLE SAMMEN!

1 thought on “Amelia 2 år”

  1. Høres ut som en kjempefin bursdagsfeiring! Og kakene ser nydelige ut!!! Gratulerer så mye med dagen som var, Amelia! <3 Gutta her sender slengkyss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *