OJ OJ OJ OJ OJ!!!!!!!!!

Etter en måneds tid med ekstremskliing og testing av mulige eksisternde "sklier" i huset her, har vi sett det som en nødvendighet å anskaffe en ordentlig sklie. For noen uker siden kom Amelia hjem fra barnehagen, besatt på skliing. Vi skjønte dagen etter at besettelsen kom fra sklien de har fått inne på avdelingen.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Frem til nå har sklien i hoppeslottet vært en liten redning, men den er litt merkelig konstruert slik at det blir skliing med hodet først. Noe som er litt uheldig med tanke på murgulvet… Ellers har bøylen på tripp trappen blitt fjernet, noe som har vært ensbetydende med at den er en sklie. Puffen til krakken er sklie, ned fra sofaen, trappa osv…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Akebrett er også kult, men vi bor litt for langt unna en trygg bakke. 🙁 Fastland og Hovde er perfekt, egnetlig perfekt avstand også. Men med Neo i en hånd og akebrett i den andre ble det en litt lang tur, med tanke på at det var gruset store deler av vegen. Men der er det sklie, akebakker, skiløyper og husker 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Men, vi har kjøpt oss en smoby sklie for store barn!  Det tok Amelia 5 minutter å løse trappen opp og skliingen ned… Litt skummelt synes vi så vi forsøkte som best vi kunne å holde litt tilbake….

JUHUUUUU!

1 thought on “OJ OJ OJ OJ OJ!!!!!!!!!”

  1. Dette så morsomt ut!
    Et lite tips til akebakke. Det er mulig å bruke bakken ned fra skøytebanen til lillegress som akebakke. Muligens trengs det noe prepping (løses med et par langrennsski), men deretter er det full fart. Passe stor, passe bratt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *