Interiør, dill og dall :)

Jeg har i en lengre periode brukt uanede mengder energi på å lese meg opp på ulike barnevognsmerker, typer og modeller. Nå som Amelia begynner å bli større, og vognbruken mindre har jeg gått tilbake til en annen eldre hobby. Interiørblogger!

Det er så vanvittig mange flotte interiørblogger ute i blogglandia! Noen ganger må man nesten klypse seg selv litt i armen for å forstå at noen faktisk har det slik. «Bærre Lækkert»!!

Interiørblogging kan fort føre til inspirasjon med tanke på rydding og mekking på hjemmefronten. Denne uken har gangen blitt fornyet, og et nytt prosjekt er klart. Maling av skap! Vi ble i dag enige om farge, så da gjenstår det bare å finne frem maling, motivasjon og pågangsmot! Her er før bilde, så får vi se da, om det kommer et etter bilde om en stund 🙂

DSC_7033

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *