Sykdom

En uke med sykdom og kabaler i forhold til jobb og barnehagefravær er over. Stakkars lille Amelia har vært syk. Vi nevner, oppkast, diare, feber, snørr og hoste… Ja, og for ikke å glemme de hersens tennene… Nå håper jeg snart alle er fremme, i alle fall for denne gang. Vet det er noe som heter to år jeksler også :S Skrekk og gru 🙁

Med god hjelp av farmor, fleksible arbeidsgivere og delte dager har vi kommet oss ganske så helskinnet gjennom uka 🙂 Nå håper vi på en rolig helg (lover bra siden A sovnet klokka 17.30, men vi får se hvor lenge det varer…) 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

God helg 🙂

3 thoughts on “Sykdom”

  1. Godt de ekle dagene er over, og at «Dokka» er kommet til rette!! Hvor har den vært, og har den mange opplevelser å dele…

  2. hehe, «dokka» er erstattet med en ny, den er ikke lik og gjør ikke helt nytten men den er en nødløsning :S Hvor «DOKKA» er, tja… Hun har rømt, så vi kan høre med han som var på Skavlan i dag kanskje?! 😉

    Formen er bedre, om du ser bort fra at hun har vært våken fra åtte i kveld (til nå :S), har vonde tenner og vond mage :S Men hun er mer livlig og våken 🙂 Altså mer som vanlig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *