Hjemmelaget taco

I dag har vi hatt besøk av familien Molund Lervold og vi har kost oss med taco, frukt og vaniljesuppe 😛 Vi har i alle fall kost oss og takker for besøket! Håper vi snart sees igjen (og at gjestene også koste seg ;)) 🙂

 Øyvind fant en spennende taco oppskrift  på nett, noe som resulterte i innkjøp av mye nytt og spennende krydder, kan nevne spisskummin, chillipulver, chilliflakes, løkpulver, hvitløkspulver og noe av det vi trengte hadde vi faktisk i skuffen fra før 🙂 Ellers bestod oppskriften av fire hele chilli, løk, hvitløk, avokado, eddik, rømme og alt det andre vi er vant med å ha til taco 🙂

DSC_6803 

Litt mer jobb enn å kjøpe ferdig,  men i dag har jeg lært at det er lett å lage en ordentlig god salsasaus selv. MMMM 🙂 Jeg har også lært at Øyvind er en flink oppskriftfinder på nett, og ikke minst med tanke på alle krydderslagene vi har på kjøkkenet nå må vi fortsette å lage taco på dene måten. Håper gjestene våre likte vår nye taco vri 🙂

DSC_6800

 

Ikke nok med hjemmelaget taco, vi slo til med hjemmelaget vaniljekrem også, det resulterte i en veeeeldig søt og flytende vaniljesuppe, god men ikke helt vellykket konsistensmessig. Jaja, det må være nok skryt fra meg  😉

4 thoughts on “Hjemmelaget taco”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *