Barnehagesyken er i hus…

Tja, om det er smitte fra barnehagen eller om det rett og slett ble en smultring for mye i gårsdagens bursdag er usikkert… Men i natt har i alle fall Amelia vært kvalm og kastet opp tre, eller ble det fire ganger???

Vi synes veldig synd på den trøtte og slitne jenta vår i dag, og ønsker GOD BEDRING!

…. og koser oss med to tonn ekstra klesvask.

13 thoughts on “Barnehagesyken er i hus…”

 1. Huff, omgangssyke er slitsomt!
  Det går i allefall det i barnehagen på Tongjordet, så ikke se vekk fra at det ikke er smultringene som har skylda.
  Vi har heldigvis ikke fått det enda. (Bank i bordet!) God bedring!

 2. Hm…. Skrekk og gru… Men altså, hun har ikke kastet opp noe mer enn i natt så vi har egnetlig konkludert med at smultringene hadde skylden og tenkt å sende henne i barnehagen i morgen :S Men om det er omgangssyke må hun holde seg hjemme i morgen med tanke på smitte… VANSKELIG! Jaja, kanskje vi får holde henne hjemme da, for sikkerhetsskyld… SLik at vi ikke smitter noen andre. AAAA…. Jeg blir så usikker!

  Amelia sover nå og takker for at dere er så snille og tenker på henne og ønsker henne god bedring! 🙂 Koselig!!!!!

 3. Hei Amelia!
  Det er så vondt å kaste opp. Men heldigvis var du så opplagt i går ettermiddag at farmor fikk servert både kaffe og egg på rommet ditt, og det var virkelig godt, og så var det så koselig! Jeg håper at mamma eller pappa fant dokka di som antagelig har gjemt seg på et lurt sted. Når man er ett og et halvt år, kan man nesten ikke klare seg uten, og du savnet henne allerede på fredag.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *