From all of us to all of you…. A merry merry christmas!

Det er jul og i dag har vi nesten bare slappet av! Vi har ryddet på plass mengder med julegaver, så tusen takk til alle sammen for flotte pakker og supert innhold! Vi fikk masse fint, man skal vel i sammenhenger som dette tenke som så, ingen nevnt ingen glemt, men jeg nevner noen gaver likevel jeg 😉 Vi har fått, sokker, hodemasasjesak (JIPPI), fuglemater, kjøkkenglass, serveringsbrett, kakefat, kakegafler (så nå blir det kakespising ;)), Hello Kitty bamse, bamser, antibak :S, sjokolade, spansk spekeskinke, dukkeseng, lekekjøkken, dukkeklær, lekemat, bøker, spill, klær, gavekort på spa, bilder og så utrolig mye mer, igjen Tusen takk! Nå er det meste ryddet på plass og baileysen, julebrusen og sjokoladen står fremme mens vi i skrivende stund ser på fotball, repriser og høydepunkter fra denne sesongen på canal+, tror programlederene har tatt på rødt slips i anledning julen 😉

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

3 thoughts on “From all of us to all of you…. A merry merry christmas!”

  1. Det var et koselig og flott bilde! God jul til dere også, julekortet ligger i konvolutten sin i gangen her og venter på å få komme i postkassa deres. Treg? Ja…

    Nå som det har kommet utrolig mye snø er det vel bare å få på seg utetøyet og finne frem snøskuffa. Søren, jeg som mente vi kunne ha veldig lite snø denne vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *