Alene igjen….

Oki, for tredje gang på forholdsvis kort tid pakket flokken min prampacken og koffertene sine og la i veg på eventyr i den store verden uten meg 🙁 Ikke det at jeg lider noen nød på “kennelen” min, men altså…

Denne gangen reiste de på kort varsel til Tenerife. De valgte et sted jeg tror hadde passet meg ypperlig. Ok, jeg tror ganske sikkert flyturen ville vært horribel, da jeg har forsatt det slik at hunder har kummelig flystandard. Men så var det reisemålet da. Hør bare her… Hotellet lå på et gedigent inngjerdet område, med vakter som passet på at ingen uvedkommende kom inn. Det kan være en fordel at det ikke ville vært lett å stikke av for meg også, for det er vist en del fristendene damer der nede og det er ikke like streng båndtvang som her. 😉 Men tilbake til hotellet. Amelia likte vist at det var badebasseng og dusjer rundt om, jeg kan styre meg litt for denne badingen, men tilgangen til friskt vann liker jeg. Det var vist saltvann, men jeg tror da jeg liker det… :S  Amelia liker det i alle fall…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Ellers var det en minigolfbane, lekeplass og vannsklie der, jaha tenkte jeg.. Men altså, den lekeplassen hadde TO ballbinger… Med slike baller som Oliver har så mange av… ÅH!!!  Som jeg ville kost meg der… 😀

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Og så var det maten da, all inclusive… Pølser, pommesfrittes, omeletter, kaker og en drøss med barnefamilier, jepp, jeg kunne levd godt på smulene som havnet på gulvene der. Hadde selvsagt ikke hatt noe i mot å fått en egen tallerken heller, men det er jo litt spennende å snuse opp godbitene også. Og tenk på alle de barnehendene jeg kunne vasket rene! Jeg forutsetter at de sitter i høystoler hele gjengen, for løpende etter meg ville det vært å oppfatte som en torturerende hær.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Sist men ikke minst, rommet… Akk!!! Stor veranda, med port slik at man får litt privatliv. Leilighet med aircondition for avkjøling på varme ettermiddager. Jeg er glad i solen, men et avbrekk kan være behagelig. Soverommet og stuen hadde hver sin tv. Sofaen i stuen var en sovesofa som jeg antar kunne blitt redd opp til meg, slik at jeg hadde et fristed utenom den 2 meter brede sengen på soverommet. Og så badet da… Badekar, hårføner, bla bla og BIDÉ… Jeg som elsker å drikke vann av bidé… Hjemme har de det ikke men på ferie, da vil de ha det. En rar flokk jeg har!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Men, altså, nå er de jo hjemme igjen… Det er godt det altså, men atte…. Jeg har egentlig hatt det veldig fint her hjemme jeg også… Vært på jobb som vanlig, sovet borte, hatt tilgang på vann i bidéen, fått turer, eget rom å sove på og ikke minst selskap av katten… Ja altså jeg har jo på ingen måte vært helt alene da 😉 Takk for meg!

5 thoughts on “Alene igjen….”

  1. Hei Neo. Du hadde vel ferie du også, selv om du ikke reiste så langt. Jeg tror du hadde det bra hos besteforeldre.

    1. Jupp! Det hadde jeg, men jeg måtte bare si at jeg synes de så ut til å kose seg LITT for mye uten meg, med ting jeg liker 😉

    1. Jeg takker og bukker og lar ydmykheten ligge igjen ute et øyebklikk, jeg er et geni! 😛

      Får jeg noe godt da???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *