Finn.no

Da har jeg trålet finn etter ny vinterdress til Amelia. Og jeg fant jeg fant!

Det var forresten ikke en like enkel oppgave som jeg først trodde, da det ikke kryr av vinterdresser i rett størrelse… Og mange av de er solgt, noen selgere svarer ikke og noen sender ikke. Til slutt fant jeg en på Strømmen forrige helg. Utrolig praktisk at Hege Linn skulle til Gjøvik denne uken, for da tok hun den med seg og vi slapp porto 🙂

Rett etter at dressen var kommet til oss startet det å snø, så det må kalles i rett tid 🙂 Dressen ser så godt som ny ut. Bilde kommer etter hvert 😉

Kjære snille tante Elin, kjempe snilt å tilby oss å låne en dress men jeg rakk å kjøpe først 🙁 Neste gang skal jeg spørre deg først!

3 thoughts on “Finn.no”

  1. Apropos finn.no..vi har møtt på mange rett og slett frekke selgere der i det siste! Er på jakt etter kjøleskap og det er visst ikke lett å være blid og i møtekommende for alle nei. Jaja, hvis de vil sitte der med kjøleskap de egentlig vil bli kvitt, men som de ikke gidder prøve selge så vær så god! (er litt frustrert for det blir jo lite med mat på meg skjønner du! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *