Jentetur

Da har Amelia og jeg vært i Drammen en helg, på tur alene uten Øyvind (og Neo). Vi reiste fredag morgen og hadde en grei tur ned, med stopp på Gran.  Deretter var det soving på Amelia og kjøring ned til Lisabeth i Solbergelva. Amelia storkoste seg med Emma (3år) og alle lekene. Her burde det selvsagt vært bilde fra dette besøket, men jeg glemte å fotografere….. :S

Resten av helgen var vi hos Marte Lise og Håkon i Drammen. Kjempe hyggelig! Vi jentene var på shopping lørdag og det resulterte i noen nye skatter til oss alle tre. Amelia sin største skatt tror jeg var en rosa ballong, dessverre var den lekk så lørdag kveld var den ”borte”.

Vi var også på en liten sightseeing, og fikk se området der Håkon har vokst opp, samt tomten/ eiendommen til Marte Lise og Håkon. Kjempebra!

Amelia og jeg invaderte virkelig hjemmet til Marte Lise og Håkon, vi hadde med oss vanvittig mengder med bagasje. Barnevogn, reiseseng, høystol, klær, bleier og leker merkes.

Turen hjem på søndag gikk kjempefint, og jeg oppdaget en ny ”snarveg”. Turen tok 2 timer og 15 minutter inkludert to bussholdeplasstopp. Et på jakt etter ny lydbok cd, og et stopp på jakt etter en vannflaske 😉 Amelia var strålende fornøyd med Helge Winter Larsen sin stemme, og sov til Jevnaker og etter det satt hun rolig og hørte på Drageløperen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *