Hello Kitty!

Amelia stod og så på barne-tv i dag tidlig, og jeg hørte henne rope «Titty-Titty».  Siden jeg stod på badet  kikket jeg bare raskt  på tv’n og der var det en hvit liten hund. Jeg lo litt for meg selv over at hun trodde hun så Hello Kitty, men den som lo sist var A, for plutselig dekket Hello Kitty hele tv-skjermen…  Hello Kitty har egen tegnefilm! Snakk om bra start på dagen! 🙂

Hello Kitty

4 thoughts on “Hello Kitty!”

  1. Bare vent, dette kommer til å utvikle seg. Disse små strømpebuksemonsterene er riktig så merkebevisste. Ada Sofie nektet å gå i barnehagen forrige onsdag fordi hun ikke hadde «kitty-genser» på seg…

    1. Hehe, Den skal tidlig krøkes den som god «soss» skal bli, og jeg forstår at Ada Sofie er på god veg 🙂 hehe..

      Men så lenge det er Hello Kitty som merke skal jeg takle det, i alle fall økonomisk 😛 Den dagen hun nekter å gå i annet enn sand eller armani blir hun henvist til Kiwi for ekstrajobb 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *