Høstsalg på Hadeland Glassverk

Søndag var Aina og jeg på jentetur til Hadeland Glassverk. Aina kjørte, men siden hun skulle hjem til Jessheim ble det en togtur fra Lunner til Gjøvik på meg. Det gikk fint, Nsb var i rute 🙂

Det var masse folk og masse lekkert å se på på Glassverket. Hadde ikke alle folkene vært der ville det vært helt perfekt! 😉 Fra før har vi dekketallerkner og noen fat i serien Galakse, og nå har vi stettfat og dessertskåler også 🙂

galaskestettfat

Jeg kjøpte også en vase i serien til Finn Schjøll, så tre størrelser av de vasene og noen lysestaker, da er det bare å kjøpe blomster 😉 Siden det utrolig nok ikke fulgte med…  Jeg  kjøpte også et par julegaver! 🙂 Nå er jeg igang!

3 thoughts on “Høstsalg på Hadeland Glassverk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *