Barnevogntest

Jeg er bittelitt over snittet interessert i barnevogner, og det tror jeg har smittet over på Øyvind 🙂

Tenker det blir en saftig kommentar på dette egentlig, men i dag kom han hjem fra jobb og informerte den uvitende meg om at den ene vogna vår kom på 3. plass i klikk sin vogntest (det var bagvogntest, og dere som har lyst kan lese den her http://www.klikk.no/foreldre/baby/article507977.ece )

Jeg viste ikke det hadde vært en ny vogntest engang, tenk det!   Vognen vi har som er med i testen er en Brio GO og kom på 3. plass (vi hadde den ikke som bagvogn).

Jeg er ikke helt enig i alt som står om vognen, blant annet synes jeg ikke hjulene er harde plasthjul, Teutonia har harde plasthjul, Go har mer gummiaktige hjul. Dette er jo en av tingene som vil være likt uansett bag eller sportsdel. Ellers kjenner jeg noen småting i denne testen irriterer meg litt, så jeg må bare kommentere noe av det som står der….

”Kategorien cityvogner har fått stort gjennomslag takket være mangesidighet, smidig format og høy trendfaktor. Men de små vognene har også begrensninger med tanke på kapasitet og framkommelighet.

For en familie i eget hus kan en litt større kombivogn passe bedre, med fire store hjul som gir framkommelighet og et stabilt understell. ”

Hva har egentlig hus med test av barnevogner å gjøre??????  Jeg ser at ved å ha eget hus har man kanskje større plass til å oppbevare både store og flere vogner enn i en mindre leilighet, men altså, det har da vel ikke noe å si for testpanelet?? Og eget hus, hva om man leier? 😉

Min mening er at vogner med svingbare fremhjul (om det er trehjuling eller firhjuling med svivelhjul) generelt har mye bedre trillekomfort enn en tradisjonell firhjulingsvogn fordi man slipper å løfte på den hele tiden.  Jeg skal ikke gå nærmere inn på dette nå altså.

Jeg må bare ta med et sitat til: ”Tenk på at vogner med små strollerhjul eller ett forhjul kan være vanskelige å kjøre i trapperamper som er tilrettelagt for vogner med fire større hjul.”

Jeg opplever strollerhjul som mye enklere enn å kjøre en trehjuling på de rampene,  men jeg tror forresten jeg kun har kjørt en slik rampe en gang og det var på ferie i Tromsø.  Og det var lett som en plett med GO’n vår 🙂

Vogna vår ser forresten  slik ut.

brio go svart 2
Go’ vogna vår! 😉

Men jeg sa til Øyvind i dag at vi må vel nesten ha en ny vogn, for det holder ikke med en 3. plass til Amelia!

2 thoughts on “Barnevogntest”

  1. Morsomt å lese Silje, må si jeg også leser diverse tester av barnevogner. Neimen ikke lett i denne jungelen, og man vil jo kun ha det beste for sine små gullunger 🙂

  2. hehe, ja man vil det… Vi har testet litt forskjellig vi da, nå har vi GO, Bee og simo…. Startet med S3, og frem til nå har vi hatt litt for mange :S Men det er jo GØY! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *