En bra helg

«Kontoret» er tømt fullstendig og gulvet er vasket og klargjort for skiferbehandling. Den store hylleseksjonen er flyttet inn på vaskerommmet. Skrivepulten fikk et nytt liv på gjesterommet. PC’en er flyttet ned i teknisk rom og samtidig har vi fått ryddet opp i det aller meste av ledningskaoset der nede. Planen til uken er å hente en seng vi har arvet fra Eina og vips kan kontoret plutselig ende opp som gjesterom.

Vi har investert i et «brannskap» (safe) og i skrivende stund tar vi backup av alle bilder/opptak til en ekstern disk som skal få bo i dette skapet. (I tillegg tas det jo som før backup hver natt over til serveren som igjen dupliserer filene på to fysiske harddisker.)

En «kobledings», en ny slange og litt gjengetape er handlet inn og dermed har vi fått byttet plass på vaskemaskin og tørketrommelen. Nå «passer» dørene sammen. 🙂 Koblingen var i boks på under to minutter, mens vatringen av maskina tok 20 min++ og innbefattet godt over hundre «sinte gloser». Zanussi… Billig maskin, men huffameg for en elendig patent…

Full fart

Alle delene til gjerdet er pakket ut av plastikken og stablet pent i garasjen. Selvfølgelig mangler vi noe her og der så vi får iverksette en hasteordre i morgen. Gjerdet skal (forhåpentligvis) monteres denne uken.

Vi gikk oss en god tur i sentrum lørdag og fikk snakket med diverse politiske partier. Amelia fikk seg både en rød og en blå ballong. Godt valg!

Klær sortert som «brukes ikke mer» er sortert i en diger plastsekk og levert Estlandskomiteen.

Kjellerrommet er delvis ommøblert og ryddet og gulvet er vasket.

Sandkassa er plassert i hagens nord-vestlige hjørne og til uken fylles den med sand. Amelia er klar! Murene ute er også fuget.

I tillegg har vi sett en god del fotball (YEAH!), fått liv i printeren igjen, kverket 30 bananfluer, spist biff, trent, tatt masse bilder og omsider fått vært på hunndalsbesøk hos Maren og Ruben igjen. 🙂

Hva har dere gjort i helgen?

5 thoughts on “En bra helg”

 1. Hva vi har gjort ja. Vi har priorotert utejobb i det fine været. Sagd ned furua ved inngangspartiet, fjernet røtter , planert og plantet rhodendronene som vi kjøpte i Rosendal i mai! Utrolig godt å få gjort dette. Nå kommer det snart stakitt der furua var. Blir så fint !! Plenen er også blitt klippet. Robomow er veldig ønsket neste år.

  1. Tøft! Vi gleder oss til å se. 🙂

   Jeg fant forresten en ny robotklipper her en dag. Jeg skal se om jeg finner igjen linken…

   1. Nå virket det som om vi bare hadde vært inne i helgen, men vi har jo lekt i sandkassen også! Og plukket plummer på plummegrena «vår».

    Jeg tror vi får satse på et Kiellandsgate besøk straks! Dette må beskues!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *