Besøk i barnehagen

Da har vi fått tildelt barnehageplass. Vi var kjempheldige og fikk førstevalget vårt, men likevel skulle jeg på en måte ønske at vi ikke fikk plass, da hadde jeg fortsatt måtte vært hjemme. Det er ikke det at jeg gruer meg til å gå på jobb igjen, det skal bli både spennende og koselig å treffe igjen kollegaer på fast basis. Jeg tror også det skal bli fint å få nye utfordringer på jobb og alt slik, det er bare det at jeg trives utrolig godt hjemme sammen med Amelia. Hun lærer noe nytt hver dag, og jeg koser meg veldig med å få ta del i den utviklingen.

Monssveen Barnehage

Vi har vært på besøk i barnehagen som skal bli en stor del av Amelia sitt liv og vår hverdag. Det er en ganske ny barnehage ca 4-5 år.  Barnehagen heter Monssveen og ligger veldig bra til i forhold til Øyvind sine foreldre og hans  jobb. Jeg kan vel heller ikke klage, det tar 5 minutter å kjøre bort dit hjemmefra.

Vi fikk en omvisning i barnehagen, samt en lang informativ prat med styreren.  De virker heldigvis veldig proffe. 🙂 Amelia skal antageligvis starte på en avdeling hvor de går fra de er 1-6 år. Det er fire avdelinger i barnehagen, en 0-3, to 1-6 og en 3-6. Helt hvorfor det er slik vet jeg ikke, men det er sikkert en grunn til det.

Barnehagen hadde masse fine tilbud til barna, både utelek på området, turer i skogen etc. Inne så hadde de noen ulike rom som sanserom, mediarom, felleskjøkken og selvsagt spennende oppholdsrom. Amelia likte seg ganske godt, og startet å leke med en liten gutt. De kastet ball. 🙂 Ellers ble hun kalt be-bi av ei jente på kanskje 1,5. Hihi.

3 thoughts on “Besøk i barnehagen”

  1. Dette kommer til å bli veldig spennende! Utrolig slitsomt den første uka, men også veldig godt. Er dere så heldig som oss så kommer Amelia til å glede seg til barnehagen. 🙂

  2. Gratulerer! Så flott at dere har fått barnehageplass da! Selv om jeg skjønner tankene dine veldig godt… Skulle mer enn gjerne vært hjemme litt lenger jeg…

    1. Vi var på foreldremøte i går og de gjorde et veldig godt inntrykk. Dette blir helt sikkert bra! 🙂
      (Prøvde han å si med tapper stemme…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *