PramPack.com

Nå da vi skulle på ferie lurte vi veldig på hva slags vogn det var vi skulle ta med oss. Vi tenkte at en liten paraplytrille ville vært enkel å frakte, men den holdt ikke til det vi hadde behov for. Ved litt søking på internett og div. forum oppdaget jeg noe som het PramPack. Etter å ha snust litt oppdaget jeg at denne vognkofferten ikke kommer i salg før mai/juni. Kjipt for oss som skulle reise i april/mai. Men… Jeg tenkte som så at vi har jo ikke noe å tape på å sende de en mail og høre om å få kjøpt en på forhånd.

Vi fikk ikke kjøpe på forhånd, men vi fikk låne en!!!! Service og kundebehandling er helt fantastisk av de jeg har snakket med der, all ære til dem!

Jeg tok kontakt via mail og vi mailet litt frem og tilbake. Mannen vi har hatt kontakt med skulle egentlig komme og levere den her, men det oppstod noen problemer og PramPacken kom med post isteden. Den kom egentlig til jobb adressen min, så med litt hjelp av posten kom den likevel frem til oss før vi reiste.

Det er veldig enkelt å pakke ned vogna.

Halvt nedpakket. Vi testet først med hjulene av, men det behøvdes ikke.

Både kult og smart design på prampacken.

PramPack vakte liten oppmerksomhet på Gardermoen, men det kan ha noe med at vi var der kl. 04.00 på morgenen. På Larnaca vakte den likevel stor oppmerksomhet, og vi anbefalte den villig vekk til våre medpassasjerer.

Vi fikk PramPacken i posten uten bruksanvisning, men det er ikke noe problem for den er selvforklarende. De eneste forhåndsreglene vi tok i forhold til å beskytte vogna mer en å pakke den inn var å ta av kalosjen og bumperbaren. Og den har fått hard medfart, det ser vi på PramPacken som ble slitt på den ene kanten. (Min koffert mistet et støttebein på samme tur, så heia tui. 🙂

Kofferter behandles hardt. Selv spesialbaggasje.

En annen fordel med PramPacken var at det var plass til å legge bleier, dyner, sko (*rødme*), tennisracket og litt annet småfjas i den. Vi valgte å ikke legge barnematen den, den lå i min harde koffert, godt pakket inn av klær og i plast. PramPacken er også lett å frakte på flyplassen da den har hjul, om man velger å ikke pakke alt mulig annet fjas i den også er den lett å rulle sammen til en liten snedig sak slik at man får tak i vogna kjapt. Vi valgte ikke dette, men på hotellet tok den jo da null plass!

Tja, det som er litt negativt er at den ikke kan stå oppreist, den må ligge, det gjør at den tar gedigen plass i koffertkø for innsjekk. Den er også ganske stor ellers også, men det må den jo være man får jo en hel sportsvogn i den!

Alt i alt, jeg sier GO og vi kommer nok til å kjøpe en PramPack til odel og eie!

Tusen takk for lånet!

5 thoughts on “PramPack.com”

  1. Jeg har lurt på om den funker like godt som de sier, men trenger ikke å lure mer nå 😉 Og så utrolig snilt at dere fikk låne en da!

  2. Jeg ser at vi får en del trafikk fra http://www.prampack.no i tillegg til noen googlere og bingere som søker på «prampack». Derfor vil jeg legge til at vi nå har brukt PramPack’en på en ny flyreise tur/retur Tromsø.

    Barnevogna, en Brio Go, kom gjennom turen uten en skramme, men Prampacken har fått seg en skikkelig karamell. Det viser jo bare at den funker…

    I tillegg fikk vi veldig skryt av han som tok i mot spesialbaggasjen på Gardermoen. Han sa at de likte PramPack veldig godt siden det er så mye lettere å lempe vognene hit og dit i tillegg til at det blir mindre skader, da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *