Godlukt

Husker ikke om vi har skrevet noe om det tidligere, men vi har hatt litt trøbbel med vannlåsene ihuset her. Noen ganger så stinker det skikkelig ekkelt. I dag var det badet. For å bøte på det hele knuste jeg Øyvind sin aftershave ut over badegulvet. Om det hjalp for sluklukten er jeg litt usikker på, men det er en temmelig maskulin dunst i hele Trondhjemsvegen 30 A akkurat nå. Føttene mine kan heller ikke sies å lukte  tåfis, da de ble stående å bade i aftershave.

Glasskår overalt... :( Godlukt overalt... :(

Heldigvis gikk det ganske bra med oss andre, jeg fikk et lite sår på leggen men det går fint så lenge det ikke er Amelia eller Neo. Dessuten er det ganske lite, så jeg slipper å sy…

4 thoughts on “Godlukt”

  1. Det var godt du hadde Amelia på armen da! Selv om det kanskje ikke ville skjedd hvis du hadde hatt hendene frie… Må inrømme at jeg ikke la merke til noen lukt jeg da, men så er jeg tett i nesa også… 😉

  2. hihi vaskejobb ja, det skal være sikkert og vist… Men, det trakk seg veldig fort ned i fugene så mye av lukten kommer vi nok til å ha sittende en god stund. Jeg er glad den lukter godt jeg hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *