17. mai

Amelia sin første 17. Mai ble feiret på en ganske så tradisjonell måte. Vi fant oss en ny plass for å se barnetoget, vi endte opp i Storgata utenfor en av blomsterbutikkene. Siden vi byttet plass så fikk vi med oss barnetoget bare en gang, men vi fikk med oss barnehagetoget i tillegg, koselig!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi så på barnetoget sammen med Lars Erik, Lene, Ina, Lars Erik sine foreldre, mamma, Per Kristian, Stig Anders, Marthe, Maren og Ruben. Amelia synes barnehagetoget var mer en nok, og før skoletoget kom etter så sovnet hun. Hun sov igjennom hele skoletoget med masse russ, en fire fem korps og to hundre blåser og ikke minst mange fine skole/klasserop. Ingenting i veien med sovehjertet. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter toget gikk Maren, Ruben, Lars Erik, Lene, Ina og vi og kjøpte pizza. Ønsket var en pizzabit, men vi tok likegodt en hel pizza og den ble borte. 🙂 Deilig. Gode og mette så traff vi på Dan og Silje, og noen flere kjente ble det også hilst på. Det er veldig morsomt å være i byen en 17. Mai med strålende solskinn, glade og pynta mennesker, det er en egen god stemning.  Dessverre var det mange kjente vi ikke traff, men vi håper de hadde en like fin dag som oss. Vi sier på etterskudd GRATULERER MED NASJONALDAGEN!

En stakkars ballongselger som gikk forbi oss hadde nok litt for mange ballonger å passe på, det løsnet masse ballonger og utrolig nok var det en som klarte å fange en dalmantiner og på mystisk og fantastisk vis endte den opp på Amelia sin vogn. Utrolig morsomt å ha en hund over vogna! HURRA!

En flygende ovv-ovv.

Vogna var ellers pyntet med en utrolig søt baby i strikkedrakt med jakke og litt for stor lue. Flagg, en vindmølle, en trommeleke og en 17.mai lysende rangle var også dagens tilbehør.

Neo spankulerte verdensvant ved siden av med nyinnkjøpt 17. Mai sløyfe. I år var det ikke noe pes med korps og tog, dette kunne han! Han er så utrolig flink! Øyvind gikk rundt i ny lys dress, anskaffet i anledning korallbryllupet til foreldrene hans og jeg gikk i min bunad, stolt som få over at den passet i år også!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter toget, pizzaen og byvandringen oppdaget vi at Ina og Amelia var sultne små damer. Alle kafeer i mils omkrets var fulle, så vi trasket tilbake til Trondhjemsvegen hvor det ble spist brødskiver av små og frukt med sjokoladefondue og is av store.

Tradisjonell 17. mai grilling foregikk i Helliroa hvor Bjørg og Kjell hadde forlatt huset tilfordel for sydenferie. Ruben, Maren, Dan, Silje, Øyvind, Amelia og jeg koste oss med grillmat på verandaen i solen. Her var det også et eldorado for Neo, som lekte med valpene/unghundene Rex og Burre i en trygt inngjerdet hage.

Vakre hunder...- Skal vi leke?Game over.

Fyrverkeriet på Raufoss gikk av stabelen uten oss i år, og etter hva jeg har forstått gikk det veldig bra.

1 thought on “17. mai”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *