JEG KAN Å GÅ!

Jøje meg, torsdag forrige uke kom det en knallfin gåvogn i hus! Tusen takk til mormor. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det tok Amelia ca. en time å skjønne hva man skulle med den. Hun tok sats reiste seg opp, dyttet vogna foran seg og gikk etter. Utrolig stilig! Men uhyre skummelt. For å toppe det hele fant hun ut at hun kan jo klatre opp i vogna også, kanskje var hun trøtt og håpet på å bli trillet litt???

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Uansett, nå er ingen krok trygg og vi må passe godt på. Amelia krabber raskt, butterfly blir sjeldnere og sjeldnere å se, men mest fryktingytende er det at hun skal reise seg hele tiden. Det går stort sett bra. Det gikk ikke like bra å ta tak i mobilen og stå å holde seg i den, det endte med knall og fall. Noen flere knall og fall har det også blitt, men nå er heldigvis de første blåmerkene borte… Det betyr vel bare at vi kan vente noen nye… 🙂

3 thoughts on “JEG KAN Å GÅ!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *