Sååå stor!

Vi sier hele tiden at Amelia har blitt så stor, og så sannelig synes hun ikke det selv også. Frem til nå har det vært veldig stas med rim og regler, hvor gjentagelse er godt representert. I tillegg har borte/titt-tei vært en slager.

I helgen drev Amelia og Øyvind og lekte på hytta og plutselig har en ny epoke startet, Øyvind sier: “Såååå stor er Amelia” og da hun tar hun jammen meg hendene over hodet. Dette har vi ikke drevet med før, men det er stas for alle altså!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Sååå stor!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *