FOTOMODELLER

I forbindelse med familiefotografering har vi alle sammen vært på spa, og halvparten av oss har også vært hos frisør og fått vasket og klippet seg litt. Vi ble veldig fine synes vi selv, Neo og jeg. Som en liten generalprøve til fotograferingen ble det tatt undervannsbilder av Amelia på svømmingen sist uke. Resultatet ble veldig søtt, og er et artig minne!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Men, familiefotografering var spennende. Vi tok først noen bilder av Amelia, som holdt på å krabbe ned av den benken… Litt risikosport med bevegelig baby. 😉 Så skulle vi ta noen bilder av Amelia og Neo, det var nok temmelig utfordrende. Neo ville ikke ligge ved siden av Amelia og Amelia ville som vanlig bare lugge… Jeg er derfor spent på om det ble noen bilder i det hele tatt, men fotografen fikk i alle fall litt å jobbe med, vi er ikke noe standard oppdrag! Hele butikken ble til og med stengt for oss, det er stilig!

Noen bilder av oss alle fire vet jeg heller ikke om det ble, Neo synes det var litt kjipt og ville helst leke, ikke ligge spesielt tett ved oss heller… Men noen flotte portretter av han alene ble det! Noen bilder av Amelia, Øyvind og meg ble det også tatt, jeg er spent på om noen av oss har øya oppe 😉

Bildene får vi se om 2 uker, og vi GLEDER oss.

5 thoughts on “FOTOMODELLER”

  1. Gleder oss masse til å se bildene!!! Babysvømmingsbildet ble kjempesøtt 🙂

      1. Selvfølgelig, Amelia er jo kjempekul så bildet kunne ikke blitt noe annet! 😉 Og skinnet i flisene i bakgrunnen gjorde seg også bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *