Trappegrind

Konsentrert, ja? :)

Tenk. Jenta vår er blitt riktig så mobil. Hun har rullet fra rygg til mage og tilbake en god stund. Deretter startet hun å skyve seg bakover, men nå drar hun seg jammen meg fremover også som ingenting. Og mye av tiden tilbringes i krabbestilling/”bru”.

Alt som ser spennende ut skal utforskes og dermed suser hun av gårde. Tempoet blir høyere for hver dag som går. Nå må vi i hui og hast iverksette prosjekt barnesikring-av-hus. Trappen er vurdert som det farligste og ble dermed prioritert først.

Svart og fin...

Hittil har vi fått på plass trappegrind i 2. etasje og 90% i 1. etasje. Så må vi gå løs på litt sikring av bordkanter og sånn etter hvert, men vi satser på at vi har ørlitt tid igjen før hun reiser seg. 🙂

1 thought on “Trappegrind”

  1. De små babyene våre blir store! Her har Jonathan også inntatt gulvet og alt det spennende som finnes der! Mest spennende er selvfølgelig storebror sine leker! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *