Barnevogn

Amelia har blitt stor jente. Tiden fra hun ble født og frem til nå har gått kjempefort. Da vi undersøkte om barnevogner før hun ble født lurte jeg veldig på om fashion bagen til Teutonia var stor nok for en sommerbaby… Tja, hva skal jeg si. Egentlig kunne jo jeg tenkt meg at hun lå i den bagen MYE lengre. Vi har jo vært heldige og arvet (fått låne) ullpose (skinnpose) etter Øyvind var liten. Denne passer perfekt i bagen og Amelia har sovet godt på mange turer i denne.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det har vært veldig fint, for vår dunpose er nesten litt stor for bagen. Hadde jeg vist om at det fantes noe som het duobag, der man bruker samme kalosje som på sportsdelen så ville jeg nok valgt denne. Men…

Det som jeg ikke har tenkt på er jo at hun blir mer og mer bevegelig. Amelia liker nå å sitte i bagen når hun er våken og vi er på cc eller i byen (og det er mildt). Hun klarer ikke å sette seg opp selv enda, heldigvis. Det hun klarer er å snu seg fra rygg til mage oppe i baggen.. Derfor…  Vi er klare for sportsdelen med dunpose og seler bare det blir litt mildere i været.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Jaja… Det var den epoken tenker jeg, vemodig som bare… Men, jeg hadde vel ikke trodd vi kom til å ha fashion bagen frem til hun var 7 måneder om noen hadde spurt meg i oktober. Jeg synes jo bagen var trang da…

8 thoughts on “Barnevogn”

  1. Store, flotte prinsessa! Tida går så fort altså… Det er nok ikke lenge til de er 15 åringer på fest, tror jeg! LOL

  2. Man kan virkelig se at ho trives i vogna si!
    En sånn lammeskinnspose har Emma og, og jeg brukte den også da jeg var liten! Bare at vår er rød, hehe… God og varm den!

    1. Hihi, denne er etter Øyvind 🙂 Jeg hadde vist også da jeg var liten, etter pappa’n min. Men ingen rød…. Bare blå her. Har Emma brukt din da?

      1. Emma har brukt den mye ja 🙂 Vi har arva en Voksipose også men jeg syns den virker litt innvikla å snøre sammen, så da er jo lammeskinnsposen mye enklere 😉 Det virker som om de holder lenge de posene, jeg tror omtrent hele slekta mi har brukt den, hihi 🙂 De kunne dette med kvalitet før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *