Storebror i farta!

Jeg har som dere alle vet blitt storebror. Jeg synes jeg klarer meg godt som storebror. Dessverre betyr det at det er litt mindre tid til meg… Dette markerer jeg med å mase litt ekstra innimellom, men jeg tror av og til de glemmer at jeg må UT på do.. jaja, heldigvis har jeg besteforeldre som tar litt ansvar i blant.  Ikke at det er sånn spesielt synd på meg, jeg er med på jobben til pappa hver dag. Noen har forsøkt å si til meg at noen hunder (de fleste faktisk) er alene hele dagen, haha da lo jeg godt. Det er vel ingen som er alene?!?!?! Det ville ikke jeg likt i alle fall. Jeg foretrekker nemlig å få lov til å være med. På jobben får jeg stort sett samme behandling som tidligere. Jeg får mye kos, litt bein, smuler fra kjøkkenbenken og lufteturer i løpet av dagen. Og av og til er tante Elin, Live og Anea der. Live er litt større enn Amelia og hun spiser fristende menneskemat, som faller ned på gulvet. Jeg liker Live!!!

Men, storebror ja…. Jeg har funnet ut at det er fordeler med lillesøster. Det legges alltid ut teppe på gulvet og er jeg rask nok til å ta dette, legges det ut to. Et til meg og et til henne, eller vi deler et stort. 😉 Det ligger masse fristende leker med pipelyder på gulvet i hele huset. Utrolig deilig å tygge på, men jeg har blitt flink og lar de stort sett ligge så lenge det ikke er en ball. Jeg klarer bare ikke å se en ball uten å ta den. Jeg simpelthen bare MÅ ha tak i de trillende, sprettende og fristende sakene….

Jeg har'n. Jeg har'n!

En kveld vi lekte med ball og Amelia så på, fant vi ut at dette var knall. Noen kaster/triller ballen til meg og jeg fanger den.  Amelia synes jeg er så utrolig flink og ler høyt og vifter med armene,  og da fortsetter de til jeg er lei. Hehe. Heia Amelia som ler av ablegøyene mine.

Det som bekymrer meg litt nå er at hun beveger seg litt… Hun synes jo jeg er utrolig kul og digger selvfølgelig pelsen min. Ikke så rart, siden hun ikke har noe hår selv!  Men, må hun lugge av meg min da? Men… Litt må en vel tåle som storebror, men jeg kommer til å si i fra om hun tar i for hardt, tar øya mine eller snuten min, så vet dere det. 

6 thoughts on “Storebror i farta!”

 1. Hei Neo!
  Beklager at jeg ødela godplassen din i går.
  Sånne plastikkunderlag til skriveborsstolen er noe svineri.
  Men du har fått en fin plass helt innunder pulten, bare du blir vant til den.

  Kontorsjefen

  1. Jeg har litt aversjon mot forandringer, men jeg tror jeg skal venne meg til disse plastikkgreine dine. Heller de enn flis i pelsen.. Gratulerer med dagen i dag da 🙂 Det var gode rundstykker, jeg gleder meg til Amelia begynner å søle mat!

 2. Jeg er bare skeptisk jeg nå.Tror dere ikke hun har begynt å følge etter meg??? Met et mål for øye… LUGGING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *