Sokker

Her i huset har vi sokkeproblemer. Problemene kan deles inn i ulike kategorier. Vi har sokkene som på mystisk vis forsvinner, sokkene som blir single, sokkene som er så like men likevel ulike at de er håpløse å pare og sokkene det går hull i.

sokker

Øyvind kjøpte seg fem par sokker i København og fikk et par i farsdagsgave, og da han skulle ha på seg sokker julaften hadde han ingen… Vi skjønner at seks par sokker ikke er stor nok sokkebeholdningen, men spørsmålet er hvor er alle sokkene???

Det at sokker blir single er litt merkelig. Lukter den ene verre enn den andre, slik at en stikker av? Bor det faktisk et troll i vaskemaskina eller spiser Neo sokker? Og så er det fargen… Hvordan er det mulig at svarte sokker likevel ikke er svarte sokker? Når man skal pare helt svarte sokker så viser deg seg jo at svart ikke er svart, og noen har smal ribbekant andre bred, men hvor er den som er helt ribbete hele sokken? Og den der var vist faktisk blå (men kjøpt som svart…)

Drømmen er sokker med ulike mønster på toppen de er mye enklere og pare eller slike sokker som Amelia har, bitte små med masse søte farger!

7 thoughts on “Sokker”

  1. Forundret over at du måtte bli omtrent 30 år før du oppdaget dette mysteriet!
    Men jeg holder en knapp på taktikken å kjøpe flere par som er LIKE. Da er katastrofen begrenset om man mister et par enkelteksemplarer, fortsatt mulig å parre dem som er igjen.

  2. Hihihi Kanskje sokkene hopper oppi stellebagen og blir med rundt på tur? Hopper videre opp i andre sine stellebager… Hvis alle sokkene gjør det så er det jo ikke noe rart av vi bare har single sokker hele gjengen? 😉

  3. Er det ikke værre problemer så ta det hele med et smil. Det er bare sokker 😛

  4. Godt poeng… 🙂 Jeg får nok bare investere i noen par til og budsjettere inn at de blir borte etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *