Amelia er blitt stor jente, og her kommer en liten statusoppdatering.

Tiden går fort og babyen vår har allerede blitt 6 måneder gammel. Det er ikke lett å tenke på hvordan det var før hun kom, men noe sier meg at vi kunne være litt mer impulsive… Men, lille frøken Amelia  har nå oppdaget flere nye ting. Av favoritter er å stå på fanget og se på tv, lys, Neo eller andre bevegelser. Hun har ikke helt ro til å sitte stille, men å stå går heldigvis bra, enda.

Ellers er det jo selvsagt en slager å kunne se seg selv i speil. Det virker som overraskelsen er like stor hver gang over at denne usedvanlige pene babyen er akkurat der som hun er, bestandig! Denne babyen er morsom å smile og snakke med, for den smiler jo så fint tilbake. Dessuten vinker den tilbake! Men… Babyen er helt kald, dersom man tar på den. Skummelt!

Hun har også funnet ut at hun kan å bevege seg, fra rygg til mage, mage til rygg (til nød), rundt i ring, armhevninger til krabbeposisjon og så kråling bakover. Kjedelig at det er møbler her, for hun kjører seg tidvis fast. Kjipt, men sant!

Det nye er å sitte litt. Det er fortsatt temmelig ustødig, så greit med en hånd på hver side og kropp å falle bakover på.

Av leker, er rim og regler som gjentas veldig morsomt. Dette kan fremkalle glede og latter. Hår som kiler er også morsomt, spesielt om hun får godt tak… Jaja, jeg er heldigvis ikke sånn spesielt hårsår, men strikk er jo greit da.

Hun har rukket å være litt syk også. Dessverre. Før jul og rett etter  nyttår hadde vi en liten runde, men dette er over nå og jeg tror hun er tilbake frisk som en fisk. Apropos fisk…. Vi er på svømming hver onsdag. Egentlig trenger vi ingen gradestokk for å si om vannet er varmt nok eller ikke. Er det varmt nok, plasker Amelia som besatt, er det litt kaldt plasker hun ikke. Hehe Men, svømming er gøy. Vi dykker, svømmer etter leker, hopper fra matte og svømmer gjennom en tunell. Stor stas!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *