Snart jul… IGJEN!

Oj, så fort som denne høsten har gått. En liten oppsummering er på sin plass. Amelia har allerede blitt fem måneder og noen dager og Neo tre år og fem måneder og noen dager.

Dagene våre denne høsten har bestått av sosialt samvær med svangerskapsgruppa, som nå er blitt barselgruppe. Vi er sju stykker som treffes annenhver torsdag hjemme hos hverandre, det er så koselig. Til sammen er det tre jentebabyer og fire guttebabyer. Tirsdager har vi vært på babysang og Amelia har vel som tidligere nevnt fått sitt første diplom. De siste åtte onsdagene har vi vært på Thon på babysvømming. Det er skikkelig morsomt. Amelia har blitt en skikkelig badebaby, som til og med dykker! Vi fortsetter med både treff, sang og svøm etter jul.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Neo har hatt en litt trist høst tror jeg. Han er ikke lengre midtpunkt nr. 1 hjemme. Han er fortsatt med Øyvind på jobb, så godt som hver dag. Her trives han veldig godt, og er fortsatt lompemaskot. Hver morgen sier Øyvind ”komma Neo, skal vi reise på jobben” og Neo forter seg ned trappa og ut i bilen. Han liker lompebilen godt, der han sitter som kongen i passasjersetet. Neo får fortsatt tur hver dag, men av og til er de ikke så lange som vi skulle ønske. For å få til både sovebaby og tur på Neo har vi ganske ofte vært å observere kveldstid med vogn og Neo, på den måten har vi klart å tilfredstille både Neo og Amelia.

Neo har sett at det er en fordel at jeg går hjemme. Det var et par dager hvor det var skrekkelig kaldt, vi hadde sovet litt lite og lysten på å stå opp var lik null. Øyvind ropte som vanlig, men Neo lystret ikke. Da var det godt å kunne fortsette å sove. Dessverre er ikke dagene hjemme med meg og Amelia så spennende, så dagen etter var han klar for jobben igjen.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia har vært en snill sovebaby egentlig. Sammenlignet med mange andre er hun veldig god på å sove, men sammenlignet med de andre vi omgås er hun ikke av de søvnigste. Vi har vært heldige og har ikke en gråtebaby om natten, men kanskje litt survete om kvelden. Trikset er å unngå å bli overtrøtt. Det er ikke alltid like lett, men får vi det til går det kjempefint.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Ellers er det snart jul i nytt hus. Vi gleder oss til å feire julaften her hjemme. Da får vi besøk og det blir koselig! Det gjenstår likevel litt før vi kan sette oss ned og ta det helt med ro, men vi kommer vel i mål. Det ordner seg stort sett. En vesentlig ting må vi ordne før den 24. og det er juletre. I dag kom mye mat i hus, så nå sulter vi ikke med det første. Vi har pyntet med lilla, rødt og nisser så det begynner å se litt julete ut her. Julekort har vi også fått masse av, så tusen takk alle sammen! Det er så stas med bilder av ungene, lekre kort og små historier om hvordan mange av dere har det.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia, Neo, Øyvind og jeg håper dere har det fint alle sammen og så ønsker vi dere en riktig god jul!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *