Leke

Amelia har fått seg en kul leke. Denne skal vist fremme både intelligens og matematikk-kunnskaper senere i livet. Så får vi se da. Egentlig så skulle denne leken hatt knalle farger, men det er ikke alltid vi får tak i det vi skal ha. Derfor ble det litt duse pene farger, så dersom det skulle skorte på noe av det ovennevnte senere i livet så har vi i alle fall en unnskyldning på lur. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Ellers er det utrolig festlig å leke man er et fly… ”brrrr” da lages både spyttbobler og lyd. Er man riktig heldig klarer man å sprute på tilskuerne også. Sist men ikke minst, for en måned siden kom latteren for fullt. Det er ikke alltid hun føler for å le, hun heller, men plutselig så ler hun som bare det.

Snakkesalig er hun også… Eller er det sang?

Andre leker som er ”in” for tiden er julegaven fra Kristian, Lene, Amanda og Preben. Ved å gi gaver så tidlig så er man jo sikret at leken blir en hit, med tanke på liten konkurranse.  En bitehånd og en bitefot (hhv. oransje og gul) er også på leketoppen.  Så antagelig er det noe i det som blir sagt om sterke farger. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *