Kjelleren

Før jeg gikk ut i permisjon hadde jeg som mål å være ferdig med alle pappesker i kjelleren til jul. God tid tenkte jeg. I og for seg så har jeg jo hatt god tid, men jeg har kanskje vært litt mye sosial… Eller lat, eller kanskje har man ikke så mye tid som man tror????

Grå leca - hvit leca: 0-10

Uansett, for en ukes tid siden gikk alvoret opp for meg og jeg startet kostingen av veggene lørdag ettermiddag.  Mandag handlet vi inn maling og nå i kveld malte jeg siste strøket (håper jeg) på treverket.  En vegg står igjen, for den skal ha en kontrastfarge.

Selv om to av veggene der nede er ferdigmalte plater har jeg klart å bruke opp en tre-liter, en ti-liter, en liter og snart en ti-liter til… Ganske tørst mur altså. Og ganske tørste klær, for jeg søler jo litt da. For å gjøre det hele så praktisk som mulig har jeg brukt hansker, noe som er svært praktisk og nødvendig. Alle som har sett meg eller andre sølekopper male skjønner vel hva jeg mener…

Full rulle...

Nå er det bare å snekre hyller, men her trengs det ekspert hjelp så vi får vente på assistanse fra litt lenger nord i byen. 🙂

Fortsettelse følger…

2 thoughts on “Kjelleren”

  1. Se der ja! Så flink du er, Silje! Jeg skjønner MEGET godt at du ikke har hatt tid til dette før i høst hihi Vi har jo stort sett vært på farten hver dag 😉

  2. hihi sant nok. Dessuten er det jo greit å ta det når Amelia sover… Og det skjer jo ikke alltid når det passer og male. Legger dere merke til de lekre hanskene mine???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *