Jul med din glede og gavmilde lyst

Julen er her og det samme er gavehysteriet. Jeg var tidlig ute med de fleste gavene. Selvsagt klarte jeg ikke å gjøre meg helt ferdig, så lillejulaften ble de siste gavene pakket inn. De var heldigvis i hus… Ære være det å jobbe best under press.

Ruben og Maren kom innom for gavebytte og da startet innpakkingen av gavene deres… Ryktene sier at det ble noe krøll med Ruben sin pakkelapp, men at den var fra Øyvind var det visst ikke tvil om. Vi får håpe at Maren og dere andres pakkelapper ble riktige. 

Mye god mat på bordet...

Julen var for vår del innbringende og vi er nå de stolte eierne av drill, melkeskummer, gardintrapp med fem trinn, snøskuffe, snøskyffel, ny lekker og praktisk vannkoker, pledd, gyngehest, cd, bøker, bunad, pass(!), ullsokker, klær og mye mye mer. Egentlig kan vi krysse av mye av det som stod på ønskelisten.

Apropos ønskelister. Øyvind sier det eneste han ønsket seg var sokker. Han fikk et par ullsokker, så da har han jo fått sokker, strengt talt. Men jeg har ikke sett at han skrev det på ønskelisten, enda det var han som publiserte ønskelistebloggen. Klagen er derfor avslått og vi foreslår at Øyvind tar med seg en bunke med sokker neste gang han er på butikken.

Amelia og vi fikk masse flotte gaver. Flaks for oss bryr hun seg ikke med å pakke opp så vi fikk gleden av å gjøre det! 🙂 Morsomt! Det spørs om vi er like heldige neste år.

5 thoughts on “Jul med din glede og gavmilde lyst”

  1. Alt var i skjønneste orden med pakkelappen min=) Og gaven var midt i blinken, kjempe koselig å få noe en kan gjøre sammen! 🙂

  2. Gaver er gøy 🙂 Hihi

    Høres ut som om jula har vært flott 🙂 Koselig bilde!

  3. Jeg ser helt lost ut på det bildet, så nå håper jeg at ved hjelp av Nikon blir det et litt bedre fra nyttår….

    1. hei og godt nytt år til deg og Glenn også 🙂 Takk for julegaven… Håper vi kan treffes om ikke veldig lenge… Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *