Fem måneder og fem dager…

… og en skikkelig grautgrams.

Amelia har vært snill jente og sovet mye om natten hele tiden. For et par uker siden var det slutt. Hun har begynt å våkne masse om natten, hver time og annenhver time. Ganske slitsomt for oss alle sammen.  Hun er ikke trist, men sulten og klar for action. Dersom ikke vi vil underholde, kan hun underholde seg selv. Hun kan nemlig synge!!! Det resulterer i masse oppmerksomhet, så det er et lurt triks i tre-tiden om natta i alle fall.

Vi  har måttet gå noen runder med oss selv, men lørdag 20. desember krøp vi til korset og introduserte grøten. Det er jo anbefalt å fullamme i seks måneder og det har jo vært målet.

groet_4mnd

Men…  Jeg er veldig glad i søvn, sammenhengende søvn også.  Sliten og litt småirritabel er heller ikke det beste for økt  melkeproduksjon. Så  får vi se da, om denne grøten kan hjelpe oss til å få noen timer sammenhengende søvn. Jeg fortsetter med ammingen selv om vi har begynt med grøt, så har ikke så dårlig samvittighet likevel.

Første natta etter introduksjonen gikk veldig fint. Hun sov godt i sin egen seng store deler av natta. Antagelig tilfeldig. Andre kvelden var litt mer håpløs, men jeg tror hun var overtrøtt… Så får vi se da, hvordan dette går videre for søvnen sin del.

Amelia synes grøt er godt, og koser seg med en ganske tyntflytende guffe. Mange skjeer har hun ikke fått, men hun har da fått noen! NAM! Hun har også fått eple i tyggenett, det var også VELDIG godt. Så nå har vi stor jente.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

1 thought on “Fem måneder og fem dager…”

  1. Se der ja! Grøt-jente 🙂 Blir spennende å høre om nattesøvnen blir bedre nå! Håper det! Vi holder ut litt til, men begynner å se fram til grøten vi også 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *