4 thoughts on “Babysang”

 1. Hei!
  Det var både fint og stemningsfullt igår! Kanskje 20 babyer og ingen som gråt! Det tyder på at de har flinke foreldre! og at de trivdes der. Jeg likte lederen, og syns hun hadde en bra start med den sangen og sine såpebobler. Og så likte jeg sjokolademuffinsen som Anea hadde bakt! Vi må finne ei gryte nå i førjulstiden, vi husket ikke på et lite bidrag for kaffen engang. Klem til dere

  1. Ja, det var kjempehyggelig på avslutningen.

   I dag fant jeg faktisk ei Frelsesarme-gryte, så da er samvittigheten ørlitt bedre i hvert fall. Det var hun lederen som sto i Storgata og hun husket at jeg var en «pappa fra sangen». 🙂

   1. Nissepappa! hihi Artig 😉 Men du er vel klar over hva oldefarmor sier om nisser??? De hører ikke hjemme i julen… Sånn egnentlig altså. Men, det er fint du fikk gitt noen penger til Elin og gryta. Vi må være snille med frelsesarmeen, de er jo så snille og arrangerer babysang for oss og mye annet fint for andre. Flink Øyvind!
    Jeg oppforderer alle andre til å gjøre det samme som deg! Gi i veg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *