Uro, pappa vet best!

Amelia har, etter litt venting, endelig fått sengen sin. Den ble først plassert inne på rommet hennes, før vi nå har flyttet den inn på soverommet. Der står den plassert inntil veggen og sengen vår. Vuggen er flyttet ut i stuen, og er heretter bare til dagsoving. Et lite skille på soving må man ha, tror jeg. Så skjønner hun hva som er natt og dag, i alle fall er det planen vår.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

For å gjøre sengen litt mer spennende har vi kjøpt en uro som henger over. (Vi flytter den noen ganger ut i stua også…)

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det å velge ut en uro er ikke bare bare. Jeg har tittet litt i lekebutikker og barnebutikker uten å finne det helt store (omtrent samme jakten som etter babygymmen….). Da vi var på langtur (ut av Gjøvik) var vi innom en stor lekebutikk og her fant vi masse flott! Uroer til å ha over sengen er så mangt. VI har sett på flotte malte trefigurer eller tøyfigurer hengende i snører ned fra taket, proffe batteridrevne uroer, plastikkuroer, ja dere skjønner sikkert at det er utrolig mye å velge i og prisklasser der etter.

Da vi stod i lekebutikken og hørte sangen om Bratz som elsket hester, fant vi mange uroer, men falt for  to. Jeg likte den ene og Øyvind den andre. Kort fortalt var forskjellen at den jeg likte hadde pastellfarger, speil og myke tøyfigurer, mens den Øyvind likte hadde fjernkontroll. 🙂 Begge to gikk rundt og spilte sanger. Den ene mange sanger og noen dyrelyder (Øyvind sitt valg) mens den andre måtte trekkes opp og hadde en sang. Begge var ganske fine, men den ene kostet dobbelt så mye som den andre. Gjett hvem… 😉 Vi endte i alle fall opp med den tøffeste, og denne gangen må jeg innrømme at det var lurt!

Uroen er montert på sengen, og den er bare SÅ spennende. Amelia kan ligge og se på den ganske lenge om gangen. Figurene seiler rundt på den knall gule fine stangen og de myke tøydyrene i knæsjefarger danser og sklir rundt og stjernene skramler forsiktig, mens lyset i midten skifter mellom rødt og blått lys, til og med litt lilla og vi hører froskene kvekke eller disneyland sangen "When you wish upon a star"…. Det er til og med en medfølgende fjernkontroll, så da kan vi skru av eller bytte sang uten å forstyrre henne veldig… Smart eller bare litt latskap?! Aner ikke, men tøff er den og umåtelig gøyal for små damer.

3 thoughts on “Uro, pappa vet best!”

 1. Hi hi! Det samme type uro vi fikk til Sigurd da han ble født 😀
  Den er kul altså. Vi har funnet ut at lyden av sirisser og frosker var ganske effektiv for å få han til å sovne…. Uten at det egentlig var noen stor bombe 😛

 2. Hihi Her går det mest i melodier. Uroa er nå fjernet fra sengen og montert på en kurv i stua, da er den litt mer mobil. Den er fin å ha på badet (under dusjing….), når vi ser på tv, snakker i telefonen eller rett og slett bare trenger litt avledning. Dessuten, når den hang over sengen ble hun bar mer våken… hehe Men uroa er et genialt kjøpt og vi ELSKER den alle sammen. Med unntak av Neo kanskje????

 3. Hei

  Som alltid, koselig å lese på morsomsiden!
  Nå er det 35 minutter igjen til avspark!

  Nye chat symboler er registrert, fine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *