Noen juletanker

Krans

Nå nærmer det seg advent med stormskritt. Julegata ble åpnet søndag, det gikk visst fint selv om vi ikke var der.

Jeg føler vi slipper rundvask før jul i år, den ble liksom unnagjort i sommer. Selv om vi ikke skal vaskerundt er det mer enn nok å ta tak i før høytiden setter inn. Dagene går som vanlig skrekkelig fort og Amelia har blitt så stor. I dag klarte hun å forflytte seg av matta, men det var nok ikke spesielt bevist, men likevel.. Det betyr vel at vi må ta et skikkelig tak for å barnesikre huset vårt. Grinder og sterke magneter tror jeg gjør susen i førsteomgang. Kontaktene er etter hva jeg har forstått barnesikret av seg selv. For å forklare hvor stor hun har blitt kan vi bare fortelle at vi har vært og gjort innkjøp av bleier i størrelse 4…. Og vi som startet med store 1’er bleier!

Ellers har vi startet med prosjekt kjeller og jeg håper vi rekker det til jul. I dag fikk veggene sitt første strøk maling og jeg tror det blir lyst og fint. Selv om veggene akkurat nå er litt prikkete, skjoldete og ujevne. Det blir spennende å se hva vi får plass til der nede og om det blir som vi jeg har tenkt. Oppdatering kommer etter hvert. 🙂

Håper vi klarer å kose oss masse før jul og nå gleder vi oss til å feire i nytt hus. Dersom noen har noen gode kakeoppskrifter på julekaker/julegodter setter jeg pris på å få noen tips! Som hjemmeværende må man da rekke minst et slag???

1 thought on “Noen juletanker”

  1. Tusen takk for julepresangene og en hyggelig julekveld!
    Pyntede, friske mennesker og dyr, i hyggelige omgivelser i nytt julepyntet hus, saftig ribbe med sprø svor og godt tilbehør …. , topp! Dette kan anbefales, og jeg gjør det gjerne om igjen! Amelias første julekveld….. blid, fornøyd og VEEEELDIG søt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *