Kosehelg

Vi er nå vel hjemme fra en hyttetur på Hafjell. I løpet av helgen har vi sett fullmåne, en hare og en rev. Vi håper reven ikke så det samme som oss, haren. Vi er også blitt en kaffemaskin og en boligalarm rikere.

3 thoughts on “Kosehelg”

  1. Hei. Sikkert godt å reise bort litt i helgene, jeg gleder meg til jeg også kan gjøre det. Hvordan liker Amelia seg på Hafjell da? Er dere fornøyd med bilen, lettere å få meg seg alle Amelia og Neo tingene nå? Kaffemaskin? høres spennende ut, er den til å ha hjemme eller på Hafjell? Håper vi ses snart.

  2. Kaffemaskin til å ha hjemme 🙂 Husker ikke hva den heter, men håper den dukker opp i løpet av uka. Amelia liker seg på hytta, men tror hjemme er best. Joda, bilen fungerer bra den, men vi fyller glatt opp denne også. Hadde vært mer praktisk med et annet bur til Neo, med åpning frem…. Men ellers er vi fornøyde. Da vi kom til hytta og det ikke var brøytet fredag savnet vi likevel rav’n. Lykke til med overtagelse i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *