Hvordan kan man havne på morsom.no

De aller fleste som leser dette er nok i nær slekt og/eller venner av oss. Siden alt ligger mer eller mindre åpent, havner vi likevel i diverse søkbare arkiver rundt omkring på verdensveven og “fremmede” forviller seg inn. 🙂

Søk og du skal finne... I anledning innlegg #150 her på bloggen, (*fanfare*) tenkte jeg derfor at jeg kunne slå til med å liste opp en vilkårlig oversikt over noen av søkeordene som tydeligvis er brukt på google og andre søkemotorer og medført at en stakkar er havnet her.

“morsom” Gir seg selv… Søker man på google havner vi som nr. 1 av ca. 2.210.000 treff. 🙂
“lameller” Vi har under husbyggingperioden skrevet en del om lameller. Loggen avslører blant annet at dette innlegget sannsynligvis har blitt sendt rundt på mail internt hos Scandic Markiser og plutselig fikk vi “masse” besøkende derfra. Artig.
“morsomme brudebilder” Jeg vet ikke hvor morsomme de er, men vi har da noen bilder fra Miami-turen vår. Gode minner. Halvt-års bryllupsdag har vi også feiret.
“dyrlege” Jepp, vår gode venn og ex. nabo, Halvor, har fått mye fortjent ros her på bloggen. Han var også den som reddet Neo etter møtet med den forferdelige huggormen i Gausdal.

“nova scotia duck tolling retriever”

Når vi først snakker om superhunden vår, Neo… 🙂 Vi har inntrykk av at fler og fler får øynene opp for denne herlige rasen og en del havner muligens innom våre sider på jakt etter tollerhistorier.
“meloner” ???
“sko” Det har vi plenty av….
“morsom fødsel” Huffameg. For min del var fødselen en fantastisk og fin opplevelse, men jeg ville ikke brukt beskrivelsen morsom, tror jeg. 😉
“billige klebersteinsovner” Denne personen havnet definitivt på feil sted om man tar med adjektivet…, men den nye ovnen vår fyrer som bare det!
“bleier” Den var imidliertid spot on.
“baby morsom” Oh yes, det er hun! Egentlig blir man i veldig godt humør bare av å tenke på henne.
“farsdag 2008” Hint hint!
“kristian lervold” Jammen meg på tide at du kom deg på nett, Kristian. Du er etterlyst.
“silje sykepleier” Riktignok passer hun godt på oss alle, men jeg tror hun mangler både noen vekttall og litt praksis før hun kan få denne tittelen.
“morsomme elg ting” Hva var vedkommende egentlig ute etter her? Tviler også på at han/hun fant noe morsomt, desverre. Det nærmeste må være Silje og Neos møte med en elg langt ute i skogen.
“kjøkkenmontering” Per K. burde egentlig starte kurs, for maken til proff kjøkkenmontør skal man nok lete lenge etter. De finnes i hvert fall ikke på Kolbu! (intern vits)

Jaja, det er vel på tide å runde av der. Kan jo heller komme tilbake til flere søkeord ved en senere anledning. Tusen takk til alle som gidder å besøke oss. 🙂 Vi setter fortsatt veldig stor pris på alle kommentarer og innspill.

2 thoughts on “Hvordan kan man havne på morsom.no”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *